Családi élménybeszámoló a 2016-os táborról

Borbála vagyok 44 éves, és van két általános iskolás lányom Patrícia és Viktória. Patríciát mindennapos bántalmazások érték az iskolában. Ezért úgy döntöttünk a férjemmel valamit kezdenünk kell.

Sok videót néztünk, hogy melyik harcművészet lenne hasznos a lányoknak. A férjemnek eszébe jutott, hogy van egy ismerőse, aki már régóta ezzel foglalkozik. Így felkerestük, hogy megnézhessük az edzéseit. Nagyon megtetszett, és elkezdtünk rendszeresen járni az edzésekre. Eljött az az idő amikor táborba indultunk a Narancssárga övért. Nagyon sok meglepetés várt ránk. Rengeteg új dolgot tanultunk és sok új barátot szereztünk. Jók voltak a mindennapos edzések. Fekete és Barna övesek vigyáztak ránk. A legjobb élményünk a Narancssárga öv megszerzése volt.Önvédelem és a család

Visszatérve az iskolához meglepetésünkre Patrícia megvédte magát. Azóta nem bántják többet. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne önbizalmat szerezni és önvédelmet tanulni. Azt gondoljuk, hogy sok kihívás vár ránk és sok új barátot fogunk még szerezni. Olyan az egész, mintha egy nagy család része lennénk.

Tetszett a bejegyzés? Osszuk meg másokkal is!